Nutcase cykelhjelme til børn

De fleste i dag ved godt, at de skal tage en cykelhjelm på, når de skal ud i trafikken. Men det er alligevel ikke altid, at vi lige får det gjort, når det gælder. Det gælder mest voksne, men der er også stadig børn, der kommer af sted på cyklen uden den livsvigtige cykelhjelm. Derfor er det fra aller første færd utroligt vigtigt, at man vælger den rigtige hjelm, som børnene gider at tage på hovedet. Men hvilken hjelm er så den rigtige? Når vi taler populære cykelhjelme til børn, så er Nutcase et godt bud på en både populær og sikker hjelm til de mindste cyklister.

Fantastiske Nutcase hjelme til børn

Nutcase har skabt en serie af virkelig inspirerende cykelhjelme til børn. Serien hedder Little Nutty, og de har det, der skal til for at behage de små. Hjelmene er nemlig i forskellige design, som både drenge og piger synes er sjove, seje, søde eller bare festligt farvestrålende. Og dermed er det første frø sået: Hvis børn elsker deres cykelhjelm, tager de den gerne på. Hvis de ikke kan lide den, ja så bliver den hængende derhjemme.

Det problem slutter med en Nutcase – også kendt som Little Nutty – cykelhjelm til børn. Hvis de selv får lov at vælge en af de pangfarvede hjelme, kan du være sikker på, at I sammen har fundet en hjelm, som din datter eller søn vil elske at tage på. Måske en skildpadde på hovedet passer bedst? Eller en lyserød gepard? Eller måske er datteren mere til stjerneskud, margueritter eller flotte striber henover den skinnende, sorte cykelhjelm? Det er blot et meget lille udpluk af det farverstrålende og innovative univers, som Nutcase cykelhjelme tilbyder til børnene.

Alle internationale undersøgelser viser, at en cykelhjelm mindsker risikoen for varige men og hjerneskader betragteligt, hvis man kommer ud for et styrt eller bliver ramt af en anden trafikant. Nutcase cykelhjelm til børn er internationale sikkerhedsgodkendte – i Europa med certifikatet CE EN1078.

Børnehjelme kan også gå i stykker

Det betyder, at den er gennemtestet og efterfølgende godkendt til at kunne modstå slag og stød. Men husk, at hvis hjelmen har været udsat for et hårdt slag, så skal den udskiftes med en ny. Det er nemlig ikke altid, man kan se alle skader på hjelmen, og stødet kan have skabt en flænge i inderskallen, og så kan hjelmen ikke længere yde maksimal beskyttelse.

Det er ikke ment for sjov, at man skal tage cykelhjelm på. Men det gør ikke noget, at det er sjovt at tage den på.