De bedste cykelhjelme 2020

Det er en jungle at finde rundt i ALLE de cykelhjelme der findes på markedet i dag. Skal det være en skaterhjelm, en hjelm fra Abus eller en hjelm fra Giro? Spørgsmålene kan være mange.

MEN så er det godt at du kan finde trøst her på siden, hvor vi har lavet en liste over de BEDSTE cykelhjelme som du kan finde på markedet i 2020.

Vi har fundet de sikreste cykelhjelme til børn, de bedste cykelhjelme til voksne og de bedste skaterhjelme. Listen vil løbende blive opdateret så du hele tiden har mulighed for at have det fulde overblik over hvilke nye og sikre hjelme der findes.

De bedste cykelhjelme til voksne

 • Nummer 1: Hövding cykelairbag 3

  Hvorfor har vi valgt Hövding? Alene af den grund at cykelairbaggen er en revolutionerende oplevelse, som mange danskere elsker. Hövding er perfekt for dig der hader at have cykelhjelm på. Hövding cykelairbag er en krave man har rundt om halsen, der aktiveres hvis der skulle ske en ulykke under kørsel. I selve kraven sidder der et par sensorer der registrerer alle dine bevægelser når du cykler. Laver du en hård opbremsning eller falder du af din cykel, vil kraven springe op og blive til en airbag der folder sig rundt om dit hoved. Det er virkelig smart! Hjelmen er i den dyre ende, men det er en cykelhjelm de fleste vil elske at have på. Du kan derudover snakke med dit forsikringsselskab ang. dine muligheder for erstatning hvis uheldet skulle være ude. Til den nye cykelairbag 3.0 kan du få en App, så du hele tiden kan se hvor langt du har kørt og hvor meget batteri der er tilbage på din cykelairbag.

 • Nummer 2: Nutcase Blackish GEN3 cykelhjelm

  Her har vi en cykelhjelm der er svær at vælte af pinden! Siden 2016 har denne hjelm indtaget folks hjerter i stor stil. Nutcase fremstiller skaterhjelme i mange unikke farver og designs, men flest vælger denne matte sorte model. Det er bestemt ikke uden grund for Nutcase GEN3 Blackish er en unik hjelm som bare sidder rigtig godt. Nutcase GEN3 Blackish kommer med en aftagelig skygge og en blød, mat overflade. Hjelmen er derudover fremstillet med magnetspænde, så hjelmen er nem at få af og på. Med en Nutcase hjelm har gode justeringsmuligheder.

 • Nummer 3: Abus Hyban cykelhjelm

  Hyban er en virkelig fantastisk cykelhjelm som er super klædelig. Hjelmen passer til langt de fleste hovedforme og er så dejlig let, at man næsten ikke mærker at man har den på. I foråret 2020 kom der nye udgaver af den populære cykelhjelm og den har bestemt ikke fået for lidt, hvad angår udvalg af farver. Hyban kommer i to forskellige modeller, nemlig: Hyban 2.0, samt Hyban 2.0 ACE. Den sidstnævnte er med visir hvilket er utrolig praktisk. Er du udkig efter en cykelhjelm der ikke virker stor og klodset, så bør du VIRKELIG kaste et blik på denne hjelmmodel. Hyban kommer med LED-baglygte, skygge samt magnetisk hagespænde.

 • Nummer 4: Abus Urban-i cykelhjelm

  Unik cykelhjelm der virkelig er smart. Folk der normalt ikke kan lide at bruge cykelhjelm vælger denne model fordi den ikke virker klodset og upraktisk, men derimod let og lille. Super sikker cykelhjelm hvis hjelm-konstruktion er helt unikt. Hjelmen er en in-mold cykelhjelm med magnetisk spænde. Urban-i er især fantastisk fordi den kan findes i flere forskellige og moderne farver. Så hvis du ikke er farveforskrækket er der nok farver at vælge imellem. Dog er bestselleren Urban-i Velvet black, der har en flot, mat sort farve. Urban-i er i 2020 kommet i en ny udgave, nemlig Urban-i 3.0 og den spår vi til at blive dette års favorit.

 • Nummer 5: Nutcase Black Zone

  Nutcase Black Zone er en ny udgave af Nutcase GEN3. Men selvom modellen er ny har den ikke formået at slå Nutcase Blackish Gen3 cykelhjelmen af pinden, da den stadig er en af de mest solgte cykelhjelme på markedet. Det kommer sig af at selvom denne model har fået et nyt, smart design så kommer modellen uden nakkespænde. Hjelmen har i stedet en masse forskellige pudeindlæg i forskellige størrelser der gør at du kan sætte puder i hjelmen så den passer lige nøjagtigt til dit hoved. Det er super praktisk og det får hjelmen til at sidde virkelig godt. Men det manglende hagespænde afskrækker desværre en del kunder og derfor vælger de den klassiske Nutcase Blackish Gen3. Men Nutcase zone er bare en let og lækker model som bare er så super klædelig og behagelig at have på. Super hjelm hvor sikkerheden er i top!

 • Nummer 6: Scott Arx Black

  Scott fremstiller lækre hjelme med et sporty design. I 2018 blev Scott Arx testvinder hos TÆNK - bedst i test. Scott Arx er den hjelm hvor risikoen for at få en hjernerystelse er mindst. Det er virkelig en fantastisk egenskab og et vigtig grundlag for at vælge denne fine hjelm. Udover at hjelmen er utrolig sikker, så er den også en fryd for øjet. Det stilrene design gør at hjelmen helt sikkert er mere klædelig end andre hjelme. God Allround hjelm der kan bruges til landevejskørsel, såvel som hverdagskørsel. Scott Arx har gode justeringsmuligheder samt bløde og behagelige stopper. Scott har sendt flere Arx hjelme på gaden i nye unikke farver, derfor spår vi denne hjelm til at blive et af de helt store hits i 2020. PS. Modellen kommer ligeledes med MIPS.

 • Nummer 7: Abus Lane-U velvet black

  Abus Lane-u er en let hjelm der bare kan noget! Det er også en hjelm vi spår vil forsat være en af de bestsælgende hjelme i 2020. Hjelmen har et rundt look og sidder super godt. Hjelmen er let og luftig og er derfor en utrolig god pendler hjelm. Som du kan se, er det den sorte farve der går igen igennem hele listen og det er ligeledes gældende for denne hjelm. Abus kan virkelig noget når de laver hjelme! Abus Lane-U er ikke kommet i en ny 2020 udgave, for hvorfor lave om på noget der allerede er perfekt! Lane-u har skruejustering i nakken og et magnetisk spænde

De bedste cykelhjelme til børn 2020

 • Nummer 1: Abus Youn-i børnehjelme med lys

  Youn-i er det tætteste man kommer på den perfekte cykelhjelm til børn! Vi har endda fået at vide af flere forældre at deres børn elsker deres Youn-i hjelme. Youn-i er en lavvægts hjelm der er det oplagte valg til børn der både cykler, løber på rulleskøjter eller skateboards. Youn-i har en helrings justering, hvilket gør det nemt for dig og dit barn at justere hjelmen så den sidder godt. Hjelmen har en smart LED-baglygte og utrolig bløde stropper. Youn-i findes i utrolig flotte farver og unikke mønstre. Vi er sikker på at de nye designs der er kommet her i foråret, bliver et hit resten af året. Youn-i findes også med MIPS, hvilket er en ekstra god beskyttelse. *Mips er en inner-skal der gør at hjelmen rotere med hovedet ved hårde slag.

 • Nummer 2: Abus Smiley 2.0 og Smiley 2.1

  Abus formår virkelig at lave lækre børnehjelme og Smiley er ingen undtagelse. Abus Smiley var i mange år en meget populær børnehjelm. Sidste år kom Smiley 2.0 og i efteråret kom Smiley 2.1. Der er ikke forfærdelig stor forskel på Smiley 2.0 og Smiley 2.1. Det er derfor vi har valgt at sætte Smiley 2.0 og Smiley 2.1 under samme punkt. Ens for begge er at de er lavet specielt til at beskytte særlig følsomme områder. Smiley 2.0 er en smule mere rundt i nakken, hvilket gør at den er ideel til børn der sidder i barnestol eller cykeltrailer. Smiley 2.1 henvender sig mere til børn i junioralderen der selv kan cykle, da der er LED-lygte i justeringshjulet. Begge modeller er anbefalelsesværdige børnehjelme.

 • Nummer 3: Lazer Lil Gekko cykelhjelm

  Lazer Gekko er en cykelhjelm i god kvalitet. Hjelmen henvender sig til børn i alderen 0,5-4 års alderen og kommer i flere forskellige unikke farver. Grunden til vi tror på Lazer Lil Gekko hjelmen er blandt andet fordi det er en hjelm med et visir der er lidt længere end på andre børnehjelme, hvilket beskytter dit barns øjne i alt slags vejr. Deudover har hjelmen autofit funktion, der sikrer dig at hjelmen altid sidder korekt på hovedet. Med 12 ventilationshuller er dit barn garanteret en hjelm med god ventilation. Med bløde stropper og klikspænde. Lazer Lil Gekko er godkendt efter eupæiske og amerikanske standarder.

 • Nummer 4: Abus Anuky børnehjelm

  Anuky er en "ældre" model som har taget børns hjerter med storm. Hjelmen henvender sig til de mindste cyklister og er en god starter hjelm til babyer. Hjelmen har en rund nakke der gør at din baby kan sidde i cykelstolen uden at sidde foroverbøjet. Abus Anuky kommer i to forskellige størrelser og henvender sig til børn i alderen fra 6 måneder helt op til 10 års alderen, men vi anbefaler altid Anuky til de mindste. Abus Anuky er en sikker in-mold cykelhjelm med ekstra reflekser og helrings justering.

 • Nummer 5: Nutcase Little Nutty cykelhjelm til børn

  Nutcase er et amerikansk brand der laver sjove, sikret cykelhjelme til både voksne og børn. Sikkerheden er i top og det er rart at man som kunde kan vælge anderledes cykelhjelme som matcher ens personlighed. Little Nutty henvender sig til juniorer der selv cykler. Med magnetisk spænde kan dit barn selv åbne og lukke deres hjelm. Så er du på udkig efter en god skaterhjelm til dit barn så tag et kig på en af de mange Nutcase Little Nutty modeller. Skyggen er aftagelig.