UrbanWinner cykelhjelme

UrbanWinner cykelhjelmen er en dansk produceret cykelhjelm, der på alle niveauer kan måle sig med de store udenlandske mærker i både kvalitet og innovativt design, der ikke lader noget tilbage at ønske. Danske produkter er generelt berømte i den store verden for netop stil, design og eksklusivitet, og UrbanWinner tilslutter sig rækken af de produkter, men glemmer heller ikke sikkerhedsspørgsmålet.

UrbanWinner kan bruges til alle formål

UrbanWinner er godkendt med den europæiske sikkerhedsstandard CE EN1078 til både cykling, skateboard og løbehjul, og den er et lækkert alternativ til bymennesker, der ikke gider de gammeldags sporty cykelhjemle, med det forudsigelige design og design – den, vi herhjemme også kalder ’Poul Nyrup hjelmen’.

Men man kan ikke lave moderne cykelhjelme, der kun er top kvalitetsdesign uden at tænke sikkerhed og komfort med i hjelmen. Udover de flotte design har den danske hjelm fokuseret på at udvikle mulighederne for finindstillinger, der højner sikkerheden, idet hjelmen sidder, som den skal, hvis det skulle gå galt. Det øger samtidig komfort, da du med det højteknologiske materiale, nakkespænde og komfortpuder nærmest ikke føler, at du har hjelmen på hovedet.

Cykelhjelm med indbygget LED-lys

Derudover er nakkespændet på de nyeste modeller udstyret med en praktisk rødt lysende LED-lygte, så man på den måde bliver endnu mere synlig i den travle morgentrafik eller på de mørke landeveje. Under hagen sidder et spænde med en magnetlås, der gør det nemmere at låse hjelmen og undgå at få huden i klemme – noget som vi alle hader! Magnetlåsen åbnes og lukkes med et lille klik – nemmere bliver det ikke.

Med en cykelhjelm fra UrbanWinners er du klædt stilfuldt på øverste etage. Hjelmene fås i både matte og skinnende belægninger, og farverne kan vælges, så de passer til det udtryk, der passer til dig. Det er lækkert, det er praktisk og sikkert, og så er det 100 procent dansk kvalitet!