Met cykelhjelme

Met cykelhjelmen er skabt og udviklet i de italienske alper, og gennem en årrække har cykelhjelmen fået flere og flere fans blandt cykelfolk og ski-entusiaster over hele verden.

Met er associeret med det frie og aktive liv i bjergene, og sansen for detalje, opfindsomhed, design, høj kvalitet og komfort gør, at hjelmen i dag er en af de mest benyttede inden for cykelmotion og elitesport. Virksomheden er desuden blandt de absolut førende inden for innovation af de sikreste hjelme på markedet, og det dokumenteres i de mange internationale tests, der ofte har en af Mets produkter som det sikreste inden for de forskellige genrer.

Met er stilfuldt design og høj sikkerhed

Når folk vælger at lade cykelhjelmen bliver derhjemme, i stedet for at tage den på, når man skal ud på cyklen, skyldes det ofte, at hjelmen er ubehagelig at tage på hovedet. Men det problem slutter med en Met cykelhjelm, der er en sand opvisning i stilfuldt design og udelt fokus på sikkerheden.

Met har udviklet et system med remme og hjelm, som er nemt at have med at gøre og at justere størrelse og pasform på. Derudover er hjelmen designet på en sådan måde, at baghoved og nakke ikke bliver presset mod hjelmen. I stedet sikrer et særligt system på hjelmens inderside, at den skal ikke direkte har kontakt med hovedet.

Dermed kan hjelmen bedre absorbere et eventuelt stød ved et styrt, og det reducerer risikoen betragteligt for at pådrage sig skader i hovedet, hvis man skulle være så uheldig at komme ud for et grimt styrt.

Met cykelhjelmen er et sikkert valg

Met cykelhjelmen er en perfekt blanding af sikkerhed, høj funktionalitet og brugervenlighed, som alle cyklister vil finde tiltrækkende. Met hjelmen har mange forskellige former og design, som du gør klogt i at udforske på hjemmesiden, inden du træffer dit valg. Alle modeller er skabt af folk, der kender indgående til sporten og de funktioner, som brugerne efterspørger.

Og hvad efterspørger du så? Er du til de klassiske landevejshjelme med de markante ventilationskanaler, eller til mountainbike hjelmens lidt mere markante design, så finder du svaret med et Met cykelhjelm. Virksomheden fører i øvrigt og en serie til børn, der med spændende farver gør det sjovt for de mindste cyklister, at tage hjelmen på.

Tag sikkerheden på hovedet og drag lidt tryggere ud i trafikken med en Met cykelhjelm som fast makker.