Giro cykelhjelme

Med en cykelhjelm fra det amerikanske firma Giro er du på samme tid sikret på bedste vis i trafikkens mylder og iklædt et designmæssigt mesterværk inden for cykelhjelme. Uanset hvilken cykel eller cykelsport, du dyrker, er Giro cykelhjelmen svaret på dine ønsker: Du finder hjelmen inden for landevej, cykelcross, triatlon og tidskørsel, off road og bykørsel.

Solide cykelhjelme fra Giro

Hjelmen er designet med alle moderne funktioner, som fungerer optimalt for såvel elite udøvere, motionister og helt almindelige cyklister. Materialerne er lette og stærke, og med den nyeste teknologi er hjelmen samtidig en af de sikreste på markedet for både børn og voksne. Hjelmene fra Giro er derudover både komfortable og lette at bære på hovedet med justeringsfunktioner, der gør den nem og enkelt at tilpasse dit hoved og at spænde om hagen.

In mould teknologien er en ny måde at bygge cykelhjelme på. Selve hjelmen er bygget i to dele i stedet for en – en ydre del i det hårde polycarbonat og en indre del i blødt, stødabsorberende materiale. På den måde er hovedet bedre sikret mod stød og fald mod den hårde asfalt, idet et stød fra et stød bliver forplantet ned i asfalten, jorden eller fliserne i stedet for i hovedskallen. Det er med andre ord blevet mere sikkert af færdes på ruterne og i trafikken.

Giro cykelhjelmen har efterhånden været på markedet i 25 år, og den er blevet en af de mest benyttede i hele verden på alle niveauer. Virksomhedens konstante fokus på sikkerhed, komfort, aerodynamik, ventilation, lav vægt og stilrent design har båret frugt med flere topsællerter gennem årene.

Giro kombinerer design og komfort

Designet er en vigtig del af Giro cykelhjelmenes succes, for det er et faktum, at det betyder meget for folk, at cykelhjelmen er både lækker at se på og rar at tage på. Det er det enkle udtryk, der er den gennemgående styrke i Giros cykelhjelme. Hvor andre producenter sætter farvekanonen på max volumen, lægger Giro vægt på det strømlinede og enkle design, som appellerer bredt til både kvinder og mænd.

Med en Giro cykelhjelm på hovedet tager du sikkerheden med som passager, samtidig med at du ser godt ud, hvor end du er på cyklen.