Bell cykelhjelme

Bell er uden tvivl et af de aller bedste producenter på markedet, og de har lavet cykelhjelme i rigtig mange år efterhånden. Deres priser varierer fra 400 kr. op til hele 1.000 kr. for de rigtig gode hjelme, men som med så meget andet så for du hvad du betaler for. Alle hjelmene fra Belle er dog af en høj kvalitet uanset prisen.

Bell cykelhjelme er designet og ganske enkelt modelleret til toppræstationer og sportslig aktivitet – og med fokus på sikkerhed. Nøjagtig som de bedste ingeniører designer og konstant forfiner aerodynamikken inden for autosporten eller jetfly, er Bells cykelhjelm designet med det samme for øje – bygget og designet med samme aspekter inden for æstetisk skønhed med de bedste materialer, der sætter sikkerhed i trafikken højest.

Bell er en sikker vinder

For det æstetiske går hånd i hånd med højt udviklede materialer i alle dele af en hjelm, som de fleste kender navnet og logoet på fra tv transmissionerne fra de største cykelhold og cykelløb i verden – Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta d’Espana. For nok er det vigtigt med de aerodynamiske linjer og behagelige, lange udluftningskanaler, men i sidste ende handler det naturligvis om at skabe det mest sikre, der kan sættes på hovedet, når vi færdes i trafikken som de bløde trafikanter, cyklisterne jo er.

Bell har selv udtrykt det med sloganet: ’Vi bygger den for at bruge den’. Bell cykelhjelme er nemlig ikke blevet skabt for at hænge til pynt i garagen – den skal i stedet ud for at bruges på landeveje, gader, skovstier eller hvor det nu er, at man træder i pedalerne.

Det er altså oftest sportsfolk, der vælger Bell cykelhjelmen – eliteudøvere såvel som motionister og amatører. Men hjelmen kan naturligvis bruges af alle, der værdsætter høj design kvalitet, komfort og sikkerhed. Du kan finde et stort udvalg af den sporty Bell cykelhjelm også til det mere daglige brug til og fra arbejde eller uddannelse.

Bell hjelme til både sport og dagligdag

Der er nemlig også et udvalg af mindre sporty og mere prangende hjelme, der måske nok passer bedre til kørsel i byerne. I Bells sortiment finder du nu også mere smarte og sikre skaterhjelme, der klæder både overtøjet, er sikkerhedsgodkendt og som udstråler din personlighed på øverste etage.

Bell cykelhjelm er den foretrukne cykelhjelm for alle, der søger den maksimale beskyttelse i trafikken og samtidig være smart og stilfuldt klædt på fra tå og helt til toppen. Det er ikke tilfældigt, at Bell gennem mange år er en af de mest solgte cykelhjelme på markedet. Bell cykelhjelm er designet for at nå hele vejen i mål med en hjelm uden sidestykke, når det handler om design, sikkerhed, komfort, og brugervenlighed. En Bell cykelhjelm skal kunne bruges af alle typer cyklister – og det lever den op til.